LabelCoach

De LabelCoach van KTBA is een doorgewinterde specialist in internationale etiketteringswetgeving en productspecificatiebeheer. Hij of zij kan u assisteren bij het correct opstellen van de informatie op uw productverpakking of etiket. De LabelCoach helpt organisaties ook met het opzetten en/of onderhouden van productspecificaties volgens de allernieuwste wetgeving en werkt in elk softwaresysteem dat daarvoor beschikbaar is.

Zorg voor de juiste informatie en maak snel een afspraak met uw LabelCoach die u assisteert bij het opstellen van uw nieuwe etiketten!

Het opstellen van productspecificaties en voedingsetiketten is een vak! De tijd van “het er even bij doen” is voorbij. Ingewikkelde eisen van retailers en wetgeving op dit gebied  vereisen diepgaande kennis van een producent. Het is van essentieel belang om de consument via de productverpakking te voorzien van de juiste informatie over de kenmerken van het product, zodat deze kan nagaan of het product tegemoet komt aan zijn behoeften en geschikt is voor zijn omstandigheden. De KTBA LabelCoach bezit deze kennis en is uw best denkbare partner voor deze klus!. Voor vele producenten en retailers verzorgt KTBA met haar afdeling “LabelCompliance”  de beoordeling van de etikettering op hun food- en non-food verpakking, wereldwijd, voor 40 landen.

Bijvoorbeeld:

–          Het opstellen van (eind)productspecificaties

–          Het onderhouden van recepturen

–          Het onderhouden van grondstofspecificaties

–          Het invullen van product information sheets voor retailorganisaties

–          Het invullen van questionnaires voor Business to Business klanten

–          Incl. het trafficmanagement voor bovenstaande diensten.

Meer informatie over of een gesprek met een LabelCoach? Maak snel een afspraak met een LabelCoach via onderstaand contactformulier of bel 0800 555 888 0.

Uw Naam

Uw email

Uw bericht